Informatie over mijn reviews.

49,6GB in 2 dagen

Door Alpha89 op maandag 18 augustus 2014 17:56 - Reacties (10)
Categorie: Mijn reviews, Views: 7.687

Hallo allemaal,

Welkom op mijn blog. Het zal min of meer een plekje worden waar ik vanalles en nog wat kwijt kan. Ik ben zelfs aan het denken om wat tips te schrijven in het maken van reviews. Lijkt jullie dit wat?
Gebruikersreview van de maand juli 2014
Vorige week is er voor mij iets heel speciaal gebeurd. Mijn Lumia 930 review was namelijk geselecteerd als beste review van de maand juli 2014. Daar ben ik ťcht enorm blij mee en ook vereerd.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar het is mede door jullie mogelijk geworden om die prijs te winnen. Het waren jullie suggesties, opmerkingen, tips en uiteindelijk nominaties waardoor ik gewonnen heb. Enorm bedankt voor jullie nuttige info!
Data verbruik
Ik wilde toch nog iets leuks delen. Op 12 augustus werd bekend dat ik gewonnen had. In de nacht van 13 op 14 augustus kreeg ik een waarschuwing van mijn webhost. Mijn dataverbruik was erg hoog geweest en ik zat bijna aan mijn limiet. Ik host namelijk alle plaatjes op een van mijn webhosts.

Eerst snapte ik het nog niet helemaal en dacht ik dat ik gehacked was. Maar niets is minder waar. Het kwam door een enorme stijging in views. Vlak voor de bekendmaking zat ik op zo'n 16.000 views. Nu inmiddels dik 10.000 verder.

Om jullie een beetje een beeld te vormen hoe je dataverkeer er uit ziet na het winnen van zo'n review van de maand zie hier:
Bandwidth verbruik

In 2 dagen tijd was er ruim 49,6GB aan data verstookt. Ongelofelijk! Inmiddels heb ik mijn abonnement maar omgezet naar een bredere variant.

Dat was het zo'n beetje.

Ik ben ook aan het design aan het sleutelen van dit blog. Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie tips? Zoals altijd laat het weten in de comments of stuur een PM :) !

Groetuh,
Dave